Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE OLIANA (25100192142018) de Lleida
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... de Lleida

Última revisión
02/01/2018

Adhesion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE OLIANA (25100192142018) de Lleida

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 21 de Diciembre de 2017 en adelante

Tiempo de lectura: 2 min

Tiempo de lectura: 2 min

Documento oficial en PDF(Páginas 10-10)

Aprovacio de l adhesio a un conveni col lectiu (Boletín Oficial de Lleida num. 1 de 02/01/2018)

Aprovació de l'adhesió de l'Ajuntament d'Oliana a l'Acord comú de condicions per als empleats públics dels Ens locals de Catalunya, de menys de 20.000 habitants.

Es fa públic per a general coneixement que l'Ajuntament d'Oliana va aprovar per Acord de Ple de la Corporació, de data 20 de desembre de 2017, un Acord que en la seva part resolutiva és com segueix:

Acords

Primer. Aprovar l'adhesió a l'Acord comú de condicions per als empleats públics dels Ens locals de Catalunya, de menys de 20.000 habitants (2015-2017), conforme es manifesta en l'acta final de la Mesa general de negociació dels empleats públics, del dia 29 de novembre de 2017.

Segon. Indicar que aquest Acord d'adhesió entrarà en vigor l'endemà de la seva aprovació pel Ple de l'Ajuntament d'Oliana, amb independència de les adequacions organitzatives i singulars que sigui necessari establir per fer efectiu el seu contingut.

Tercer. Trametre còpia d'aquest Acord així com de tota la documentació complementària al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, als efectes de la seva inscripció i publicació i a la Comissió Paritària General de Seguiment de l'Acord comú, per a què tingui seu coneixement de l'adhesió en compliment de l'establert a l'article 4 de l'Acord comú.

Quart. Notificar aquest Acord als representants sindicals.

Cinquè. Publicar aquest Acord per a coneixement general en el tauler municipal d'edictes i en el portal de transparència i al Butlletí Oficial de la província de Lleida, per a coneixement general.

La qual cosa es fa pública, ex article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

Recursos

Contra el present acte, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant del Ple de l'Ajuntament d'Oliana en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci. Alternativament, els interessats poden interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida en el termini de dos mesos, comptador amb el mateix dies a quo. No obstant, els interessats podran exercir altres accions i recursos que considerin adients.

Oliana, 27 de desembre de 2017

L'alcalde, Miquel Sala Muntada