Convenio Colectivo de Sector de TRANSPORTE DE ENFERMOS Y ACCIDENTADOS EN AMBULAN...5012003) de Baleares
Convenios
Convenio Colectivo de Sec...e Baleares

Última revisión
09/03/2010

Revision. Convenio Colectivo de Sector de TRANSPORTE DE ENFERMOS Y ACCIDENTADOS EN AMBULANCIA (07000895012003) de Baleares

Sector Autonómico. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 01 de Enero de 2010

Tiempo de lectura: 3 min

Tiempo de lectura: 3 min

Documento oficial en PDF(Páginas 15-15)

Resolucio del director general de Treball per la qual es disposa el registre i la publicacio oficial de l Acta de Taules Salarials per a l any 2010 del Conveni Col lectiu del sector del Transport de Malalts i Accidentats en Ambulancia de les Illes Balears (Boletín Oficial de las Islas Baleares num. 38 de 09/03/2010)

Preambulo

Vist el text referit a l'assumpte i d'acord amb l'art. 90.3 de l'Estatut dels treballadors, el Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col·lectius de treball, i l'art. 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novem bre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment admi nistratiu comú, modificada per la Llei 4/1999 de 13 de gener (BOE del 14.01.99);

Aquesta Direcció General de Treball

Resol:

Primer.-

Ordenar la inscripció de l'acta del Conveni Col·lectiu esmentat en el corresponent registre d'aquest Centre directiu, amb notificació a la comis sió paritària.

Segon.-

Disposar la seva publicació en el BOIB.

Palma, 2 de març de 2010

El director general de Treball Iago Negueruela Vázquez

ACTA DE LA COMISION PARITARIA DEL III CONVENI COL.LECTIU DE TRABALL PER A LES EMPRESES I TREBALLADORS DEL TRANS PORT DE MALALTS I ACCIDENTATS EN AMBULÀNCIA (TRANSPORT SANITARI) DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA DELS ILLES BALEARS

Es reuneix la Comissió Paritària de l'III Conveni Col·lectiu de Treball per a les Empreses i Treballadors del Transport de Malalts i Accidentats en Ambulància (Transport Sanitari) de la Comunitat Autònoma dels Illes Balears en les instal·lacions del Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB), situades en Av. Conde Sallent de Palma de Mallorca, el dia 25 de gener de 2010 donant-se a les 16:30 hores i assistint a la mateixa:

Per la patronal:

Sra. María Dolores de la Font (Comissionat)

Sr. Ignacio Contreras (Comissionat)

Sr. Félix Yagüe (Assessor

Sr. Rafael Navarro (Comissionat)

Sr. Bartolomé Rosselló (Assessor)

Pel social:

Sr. Rubén Uroz (Comissionat CCOO)

Sr. Ángel Càceres Molina (Assessor CCOO)

Sr. Juan Luís Román (Comissionat UGT)

Sr. Bartolomé Tugores Vicens (Assessor UGT)

Sr. Pep Ginard (Assessor CCOO)

Sr. Jorge Martínez de Valdivieso (Assessor CCOO)

Punts a exposar:

a. Taules Salarials, aprovació i signatura.

b. Revisió de l'Assegurança Col·lectiva i aplicació dels IPCs des de l'any 2007.

Acords arribats: a. Després de la revisió de les Taules Salarials i comprovar que els càl culs per a l'increment de les mateixa en relació a les de l'any 2009, sent aplicat el percentatge de l'IPC reflectit per l'Institut Nacional de Estadístiques i els punts reflectits en el Conveni Col·lectiu al que fa referència aquest Acta, s'a corda la signatura de les mateixa.

b. S'aprova revisar el valor de l'Assegurança Col·lectiva reflectit en l'III Conveni Col·lectiu Autonòmic i aplicar els IPCs nacionals des de l'any 2007, quedant la xifra en 15.742,98 €.

Se signa a Palma de Mallorca, a 25 de gener de 2010.

Este documento contiene un PDF, para descargarlo pulse AQUI

- o -