Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE BANYOLES. PERSONAL FUNCIONARIO ...592132001) de Girona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... de Girona

Última revisión
08/03/2018

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE BANYOLES. PERSONAL FUNCIONARIO (17001592132001) de Girona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 06 de Octubre de 2017 en adelante

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Resolucio per la qual es disposa la inscripcio i la publicacio de la modificacio del Pacte de condicions de treball del personal funcionari de l Ajuntament de Banyoles (codi de conveni num.17001592132001) (Boletín Oficial de Girona num. 48 de 08/03/2018)

Vist l'acord de la Mesa General de Negociació de matèries comunes, subscrit, d'una banda, pels representants de l'ajuntament i de l'altra, pels del seu personal, el dia 6 d'octubre de 2017, i d'acord amb el que estableixen l'article 38.6 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; l'article 2 del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i altres normes d'aplicació,

Vista l'aprovació expressa de la modificació per l'òrgan competent en data 13 de novembre de 2017, segons el que disposa l'article 38.3 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Resolc:

­1 Disposar la inscripció de la modificació del Pacte de condicions de treball del personal funcionari de l'ajuntament de Banyoles (codi de conveni núm. 17001592132001) al Registre de convenis i acords col·lectius de treball dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona.

­2 Disposar la seva publicació en el BOP de Girona.

Girona, 14 de febrer de 2018

Marta Casacuberta i Solà

Directora dels Serveis Territorials

Transcripció literal del text original signat per les parts

Acta de reunió de la Mesa General de Negociació de les matèries i condicions de treball comuns del personal funcionari i laboral de l'ajuntament de Banyoles.

Essent les 11:00 hores del dia 6 d'octubre de 2017, a la Sala biblioteca de l'ajuntament de Banyoles, es reuneixen les següents persones per a la reunió de la Mesa General de Negociació de les matèries i condicions de treball comuns al personal funcionari i laboral de l'ajuntament,

Per part de les representacions dels sindicats:

Com a representants de CCOO: - Sra. Mireia Llorens Ruiz - Sr. Emili Garcia Cano - Sra. Mariona Hostench Foix - Sra. Raquel Arbusà Ferrés - Sr. Gabriel Tinoco - Sra. M. Collell Porcell Per part de l'Ajuntament:

- Sr. Jordi Congost Genís, regidor delegat de Recursos Humans - Sr. Norbert Bes Ginesta, secretari de l'ajuntament - Assessora: Sra. Carme Vila i Pujol, tècnica de RH ajuntament Hi és present el Sr. Manuel Fernàndez Martos, en nom de l'empresa 'Consultores de gestión pública', encarregada dels treballs de relació i valoració de llocs de treball a l'ajuntament de Banyoles.

Assumpte a tractar:

- Valoració i consideracions a la resposta que va donar l'ajuntament a les al·legacions presentades pels representants dels treballadors a la proposta de Valoració de llocs i de Relació de llocs de treball presentada per l'ajuntament de Banyoles.

S'inicia la reunió;

Com a conseqüència de l'acord assolit respecte a la Relació de llocs de treball, amb les noves valoracions dels llocs, s'inicia un debat sobre la necessitat i conveniència de la modificació i supressió dels articles 12 i 13 del Conveni de condicions de treball del personal laboral i del Pacte de condicions de treball del personal funcionari, referits al complement de productivitat i del Fons addicional per la millora de l'administració pública, així com de les modificacions i acords assolits entre ambdues parts en les meses de negociació posteriors a la signatura del conveni i referits a aquest complement de productivitat. Tanmateix també cal la supressió de l'article 51.3 del Pacte de condicions del personal funcionari referent al complement de incompatibilitat dels membres de la policia local, atès que s'ha inclòs en els factors de valoració dels llocs de treball i per tant s'ha integrat dins del complement específic.

Es debat el tema i finalment sobre aquest punt s'acorda el següent:

1r.- La modificació del Conveni de condicions de treball del personal laboral i del Pacte de condicions de treball del personal funcionari, anul·lant i deixant sense efectes els articles 12 i 13 del Conveni i del Pacte, referits al complement de productivitat i del Fons addicional per la millora de l'administració pública, així com de les modificacions i acords assolits entre ambdues parts en les meses de negociació posteriors a la signatura del conveni i referits a aquest complement de productivitat. Així com de l'article 51.3 del Pacte de condicions del personal funcionari referent al complement de incompatibilitat dels membres de la policia local.

2.- Portar aquest acord a l'aprovació del proper ple de la corporació, així com la corresponent publicació al REGCON de la modificació acordada.

Es tanca la sessió a les 14:30 hores.