Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CALDES DE MONTBUI. PERSONAL LAB...142009) de Barcelona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Barcelona

Última revisión
30/12/2011

Revision. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CALDES DE MONTBUI. PERSONAL LABORAL Y FUNCIONARIO (08015822142009) de Barcelona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 29 de Diciembre de 2011 en adelante

Tiempo de lectura: 5 min

Tiempo de lectura: 5 min

Documento oficial en PDF(Páginas 18-19)

RESOLUCIO de 14 de desembre de 2011 per la qual es disposa la inscripcio i la publicacio de l acta de la comissio negociadora de l acord regulador de les condicions de treball dels empleats publics de l Ajuntament de Caldes de Montbui (codi de conveni num.0815822) (Boletín Oficial de Barcelona num. 247 de 29/12/2011)

Preambulo

Vist el text de l Acta de la Comissió Negociadora de l Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l Ajuntament de Caldes de Montbui, subscrit pels representants de l Ajuntament i pels dels seus treballadors el dia 6 d octubre de 2011, i de conformitat amb el que disposen l article 38.6 de la Llei 7/2007, de 12 d abril, de l Estatut bàsic de l empleat públic; l article 2.1.a) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d Empresa i Ocupació, i altres normes d aplicació,

Vista l aprovació expressa de l Acord per l òrgan competent, segons el que disposa l article 38.3 de la Llei 7/2007 abans esmentada.

Resolc:

1

Disposar la inscripció de l Acta de la Comissió Negociadora de l Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l Ajuntament de Caldes de Montbui (codi de conveni núm. 0815822) al Registre de convenis i acords col·lectius de treball dels Serveis Territorials del Departament d Empresa i Ocupació a Barcelona.

2

Disposar que el text esmentat es publiqui al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Barcelona.

Transcripció literal del text original signat per les parts:

Acta de la Comissió Negociadora de l Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l Ajuntament de Caldes de Montbui.

Assistents:

Representació treballadors:

Sr. Pere Roquerias Rifé, president del Comitè d Empresa. Sra. Montserrat Arseda Badia, secretària del Comitè d Empresa. Sra. Pilar Gutiérrez Luna, delegada del personal funcionari. Sr. Vicenç Conejos Sáez, en representació de la secció sindical de CCOO de l Ajuntament de Caldes de Montbui.

Representació de l Ajuntament de Caldes de Montbui:

Sr. Vicenç Personal Pallarès, regidor de RRHH. Sr. Isidre Pineda Moncusí, regidor d acció social, promoció turística i termalisme i participació ciutadana i cooperació.

A 6 d octubre de 2011, a les 09:00 h, es reuneixen les persones esmentades al marge superior. 1

Mitjançant la resolució TRE/637/2010, de 2 de març, es va admetre a dipòsit i es va publicar l Acord relatiu a la contractació de persones aturades inscrites com a demandants d ocupació en el marc d ocupacions locals, subscrit d una part per la Federació de Municipis de Catalunya i l Associació Catalana de Municipis, i d altra per la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i la Unió General de Treballadors de Catalunya, en data 16 de febrer de 2010, el qual: 0 disposava que "Les entitats locals de Catalunya i les seves entitats dependents o vinculades podran adherir-se al present Acord mitjançant el corresponent acord plenari."

En data 1 d abril de 2011, els sindicats Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Unió General de Treballadors de Catalunya ¡ l Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya van acordar la pròrroga de l esmentat Acord de 16 de febrer de 2010 relatiu a la contractació de persones aturades inscrites com a demandants d ocupació en el marc dels plans d ocupació locals amb vigència fins a 31 de desembre de 2011. L article 1, apartat 6, de l Acord de Condicions de Treball Comunes dels empleats públics al servei de l Ajuntament de Caldes de Montbui, disposa que "Els acords subscrits o els que es puguin subscriure en un futur, entre els sindicats més representatius i l Administració General de l Estat, la Generalitat de Catalunya, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Federació de Municipis de Catalunya i/o l Associació Catalana de Municipis i Comarques, es traslladaran a la Comissió de Seguiment per tal de fer-ne, si així correspon, la seva adequació per aquest acord."

En data 28 d abril de 2011 l Ajuntament de Caldes de Montbui i el Comitè d Empresa van acordar adherir-se, en tots els seus termes fins a 31 de desembre de 2011, a l acord esmentat d 1 d abril de 2011, relatiu a la pròrroga fins a 31 de desembre de 2011, de l acord de 16 de febrer de 2010, sobre la contractació de persones aturades inscrites com a demandants d ocupació en el marc dels plans d ocupació locals, subscrits d una part per la Federació de Municipis de Catalunya i l Associació Catalana de Municipis, i d altra per la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i la Untó General de Treballadors de Catalunya.

La cap de promoció econòmica, ha presentat informe de data 28 de setembre de 2011, amb el vist i plau del cap d àrea de serveis personals, en el qual, entre d altres, informe que en els plans d ocupació segons Resolució EMO/1973/2011, de 3 d agost, se subvencionaran tots els costos ocasionats pe la contractació dels treballadors, detallat en el paràgraf anterior, d acord amb e! conveni col·lectiu d aplicació.

En base a aquests preceptes, la Comissió de Seguiment de l Acord de Condicions de Treball Comunes dels Empleats Públics de l Ajuntament de Caldes de Montbui,

ACORDA:

Que els salaris d aplicació corresponents als plans d ocupació 2011-2012, segons resolució EMO8/1973/2011, de 3 d agost, els seran d aplicació les retribucions previstes per !es categories laborals corresponents a l Acord de Condicions de treball comunes dels empleats al servei de l Ajuntament de Caldes de Montbui i la normativa vigent que els sigui d aplicació.

Barcelona, 14 de desembre de 2011 El director dels Serveis Territorials a Barcelona, Eliseu Oriol Pagès