Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CORBERA. PERSONAL LABORAL Y FUNCIONARIO de Valencia
Convenios
Convenio Colectivo de Emp...e Valencia

Última revisión
22/06/2013

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CORBERA. PERSONAL LABORAL Y FUNCIONARIO de Valencia

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 04 de Abril de 2013 en adelante

Tiempo de lectura: 1 min

Tiempo de lectura: 1 min

Documento oficial en PDF(Páginas 89-89)

Edicte de l Ajuntament de Corbera sobre aprovacio de regim de prestacions economiques en situacio d incapacitat temporal dels empleats publics. (Boletín Oficial de Valencia num. 147 de 22/06/2013)

EDICTE

Vist que no s'ha formulat cap reclamació durant el període d'exposició pública contra l'acord adoptat pel Ple de data 4 d'abril de 2013, d'aprovació del règim de prestacions econòmiques en la situació d'incapacitat temporal dels empleats públics de l'Ajuntament de Corbera, publicat en el Butlletí Oficial de la Província núm. 91 de data 18 d'abril de 2013, resulta definitiu l'esmentat acord i es dóna publicitat amb el següent text íntegre:

«Primer. Aprovar les prestacions d'incapacitat temporals per al personal funcionari i laboral inclòs en el règim general de la Seguritat Social d'acord amb el següent:

Este documento contiene un PDF, para descargarlo pulse AQUI

Segon. Segons el que disposa l'article 49 de la llei 7/85, Reguladora de les Bases del Règim Local, sotmetre a informació pública, per un termini de trenta dies, comptadors des del següent al de publicació en el Butlletí Oficial de la Província, a fi que puguen presentar-se reclamacions o suggeriments. En cas que no se'n presenten cap esdevindrà definitiu l'acord provisional.»

Ho fem públic per a general coneixement.

Corbera, 6 de juny de 2013.- L'alcalde, Jordi X. Vicedo Jiménez.

2013/16907