Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CREIXELL. PERSONAL LABORAL Y FU...142008) de Tarragona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Tarragona

Última revisión
05/10/2018

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE CREIXELL. PERSONAL LABORAL Y FUNCIONARIO (43003122142008) de Tarragona

Empresa Provincial. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 21 de Septiembre de 2018

Tiempo de lectura: 2 min

Tiempo de lectura: 2 min

Documento oficial en PDF(Páginas 60-60)

Modificacio per l ampliacio de l acord de condicions de treball/Conveni col lectiu per al personal de l ajuntament per als anys 2015-2020. Aprovacio. (Boletín Oficial de Tarragona num. 192 de 05/10/2018)

2018-08261

Ajuntament de Creixell

ANUNCI

Per acord del Ple de la Corporació del dia 21 de setembre de 2018 va aprovar la modificació per ampliació de l'Acord de Condicions de Treball- Conveni Col·lectiu per al Personal de l'Ajuntament de Creixell pels anys 2015-2020 afegint al seu redactat:

- ARTICLE 18bis. PAGA EXTRAORDINÀRIA PER 25 ANYS DE SERVEI I DE JUBILACIÓ.

Tot aquell treballador-a que arribi als 25 anys de serveis prestats en l'Ajuntament de Creixell i es trobi en actiu en aquella data a l'Ajuntament de Creixell, rebrà una paga extraordinària per l'import de la seva mensualitat ordinària, sense serveis extraordinaris realitzats ni hores extres realitzades. Aquest import serà el de l'any en el qual ho sol·liciti.

Tots els-les treballadors-eres que es jubilin sense haver complert els 25 anys de servei a l'ajuntament, rebran de la paga extraordinària establerta en el paràgraf anterior la part que els correspongui en relació als temps treballat. L'any que es jubili, el-la treballador-treballadora i solament a aquests efectes de rebre aquesta gratificació, indistintament de la data, és computarà com un any sencer.

Tot aquell treballador-a que es jubili rebrà com a premi de jubilació l'import d'una mensualitat del seu sou quan causi baixa per jubilació. També tindrà dret, sigui quina sigui la data de jubilació dins del mes, a percebre la mensualitat sencera que també sortirà efectes per la prorrata de la paga extra corresponent ja sigui la de juny o la de desembre.

En els casos de jubilacions durant els mesos de juny i desembre, no es tindrà en compte a aquests efectes les pagues extraordinàries.

Excepcionalment i per els treballadors-eres que han complert els 25 anys de servei abans del 2018, podran escollir rebre aquesta paga dins dels exercicis 2018-2019-2020, pel motiu de la dotació pressupostària corresponent, seguint l'ordre per antiguitat. L'import a percebre serà el que li correspondrà en l'any que la rebi.

Aquests premis tant el dels 25 anys de serveis o el de jubilació, s'haurà de sol·licitar per l'interessat-ada.

Aquesta modificació serà efectiva a partir de l'adopció de l'acord per part del Consell Plenari i si durant el període d'exposició pública no es presenta cap reclamació ni suggeriment es considerarà definitivament aprovat.

La qual cosa es fa pública perquè sigui de general coneixement.

Creixell, 25 de setembre de 2018

L'alcalde, Jordi Llopart Senent

...