Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE MONT-ROIG DEL CAMP (43003322142010) de Tarragona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Tarragona

Última revisión
27/03/2019

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE MONT-ROIG DEL CAMP (43003322142010) de Tarragona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 13 de Febrero de 2019 en adelante

Tiempo de lectura: 9 min

Tiempo de lectura: 9 min

Modificacions del Pacte de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l Ajuntament de Mont-roig del Camp per a l any 2019. Codi conv. 43003322142010. (Boletín Oficial de Tarragona num. 58 de 22/03/2019)

Vist el text de les modificacions del Pacte de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp per l? any 2019, subscrit per les parts negociadores en data 13 de febrer de 2018 i 18 de juliol de 2018 i presentat en data 26 de novembre de 2018 i 30 de gener de 2019, i de conformitat amb l? article 38.8 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d? octubre pel qual s? aprova el text refós de la Llei de l? Estatut Bàsic de l? Empleat Públic, l? article 2.1a) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col' lectius de treball, l? article 170.1e) i j) de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, i el Decret 289/2016, de 30 d? agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Vista l'aprovació expressa de 12 de setembre de 2018 per l'òrgan de govern competent, segons el que disposa l'article 38.3 de la Llei 5/2015 abans esmentada, RESOLC:

1. Disposar la inscripció de les modificacions del Pacte de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp per l? any 2019, en el corresponent Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona.

2. Disposar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Pacte. Tarragona, 13 de març de 2019 Francesc Tarragona Baró Director dels Serveis Territorials Transcripció del text literal signat per les parts Acord per aprovar les modificacions del Pacte de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp per l? any 2019. El Ple de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp en la seva sessió ordinària de data 12 de setembre de 2018, va adoptar l? acord d? aprovar les modificacions del Pacte de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp consensuades i acordades en la Mesa General de Negociació dels dies 13 de febrer de 2018 i 18 de juliol de 2018, tal i com queden literalment:

- Modificar l? article 1. Determinació de les parts de l? Acord de Condicions de Treball del Personal Funcionari i Laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp quedant literalment de la següent manera: Article 1. Determinació de les parts

1.1 El present acord regula les relacions de treball entre l? Ajuntament de Mont-roig del Camp i els/les empleats/des al seu servei que integren la plantilla del personal funcionari i laboral, ja sigui com a empleat/da fixes o com a personal contractat no permanent i funcionari de carrera o interins, independentment de la ubicació del centre de treball . 1.2 Les condicions de treball d? aquest personal se regiran pel present acord. Tot allò que no estigui previst en el present acord serà d? aplicació la normativa vigent i aquella que pugui sorgir en matèria de règim laboral i d? administració local d? aplicació. 1.3 El cos de Policia Local a més del present acord, es regirà per l? acord de les condicions específiques de treball de la Policia Local. 1.4 El present acord s? interpretarà d? acord amb el sentit gramatical i estricte de les seves clàusules en atenció als objectius que es persegueixen en signar-lo. 1.5 Queden exclosos d? aquest acord els empleats/ades contractats en l? àmbit dels programes de formació i ocupació. 1.6 Queden inclosos el personal subrogat per l? article 44 de l? Estatut dels Treballadors de les empreses municipals (EMMSA), excepte la classificació de grups professionals . S? aprova per unanimitat dels membres de la Mesa General de Negociació, que els treballadors subrogats queden inclosos en l? àmbit d? aplicació de l? Acord de Condicions de Treball del Personal Funcionari i Laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp, aprovat pel Ple de data 24 de novembre de 2010. - Modificar l? article 25 de l? Acord de Condicions de Treball del Personal Funcionari i Laboral de l? Ajuntament de Mont-roig del Camp, sobre formació, per tal d? adaptar-se a les necessitats existents d? avui en dia i quedant redactat literalment de la següent manera:

Article 25. Formació

25.1 La formació professional es reconeix com un dret i un deure del treballador, i l? Ajuntament procurarà la formació permanent tant teòrica com pràctica de tot el personal comprès en l? àmbit del present Acord, mitjançant la seva participació en cursos d? adaptació al nou lloc de treball, de reciclatge i especialització, que contribueixin a una correcta prestació de les seves funcions i en conseqüència del servei. Es considerarà prioritària la formació d? aquells col·lectius subjectes a la reorganització de serveis, trasllats o readaptació de funcions. 25.2 L? assistència als cursos de formació s? haurà d? organitzar de forma que el servei corresponent no quedi desatès i caldrà l? autorització prèvia per part de Recursos Humans. Totes les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini màxim de 10 dies abans dels seu inici. El departament de Recursos Humans resoldrà la sol·licitud, un cop valorat l? interès, adequació, les necessitats del servei i l? existència de consignació pressupostària que serà de 13.200,00 euros anuals. L? interessat haurà de justificar formalment l? assistència i/o l? obtenció del títol corresponent. 25.3 Les gestions de les despeses ocasionades pel curs en primera instància es farà càrrec l? Ajuntament (hotel, mitjà de transport....), i sinó, correspondrà al propi treballador fer-se càrrec de les despeses ocasionades i aquestes un cop justificades davant el Departament de Recursos Humans i posteriorment. 25.4 La suma de les hores de formació dintre de l? horari no pot superar el màxim anual de 33 hores. En cap cas, la participació en un curs de formació suposarà l? abonament d? hores extraordinàries. 25.5 Tanmateix, l? Ajuntament de Mont-roig, a través del departament de Recursos Humans, subvencionarà el 50% de la matrícula amb un límit de 1.200,00 euros, dels Mestratges, Doctorats, Postgraus i altres estudis de tercer cicle, quan tinguin relació directa amb el lloc de treball. 25.6 L? Ajuntament de Mont-roig destinarà 12.000,00 € per a l? any 2018 i anualment una quantitat màxima de 25.000,00 € a partir de l? exercici 2019, per a contribuir al pagament de la matrícula dels estudis que pugui optar l? empleat/ada i que es relacionen tot seguit:

Matrícula

Este documento contiene un PDF, para descargarlo pulse AQUI

El concepte 'estudis universitaris' fa referència a llicenciatures, diplomatures i graus; no s'inclouen els estudis de postgrau. El titular podrà sol·licitar ajudes per a un únic estudi universitari (en cas de demanar ajuda per més d? un estudi universitari només es concedirà l? ajut pel màxim de crèdits totals d? un únic estudi universitari). L'exercici d'aquest dret serà solament per una vegada, per la qual cosa s'hauran de presentar cada curs acadèmic les qualificacions de les assignatures objecte de l'ajuda, com a condició prèvia a la sol·licitud de noves ajudes. L'ajuda tindrà el límit corresponent a la duració dels estudis. En el cas dels estudis de català oficial, no es concedirà l? ajut de fons social si l? Ajuntament de Mont-roig del Camp ofereix el mateix curs, i sempre i quan hi tingui plaça, a més es tindrà en compte el lloc de residència. La sol·licitud de l? ajuda l? haurà de sol·licitar expressament l? empleat/ada, mitjançant instància en la què s'aporti justificació documental suficient dels estudis. Per accedir a aquestes ajudes l? empleat/ada haurà de signar un compromís de fidelitat amb l'Ajuntament de fins a 3 anys amb posterioritat a la finalització dels crèdits pels quals a sol·licitat l? ajuda. La finalització de la formació subvencionada és obligatòria hi haurà d? entregar al departament de recursos humans les qualificacions de les assignatures objecte de l? ajuda. Per accedir a aquestes ajudes l? empleat/ada haurà de formalitzar un contracte amb l? Ajuntament amb l? objecte d? establir un acord de naturalesa jurídica civil entre ambdues parts, mitjançant el qual el beneficiari s? ha de comprometre a retornar la quantitat abonada en el cas de renunciar per voluntat pròpia a mantenir la relació de servei amb l? Ajuntament de Mont-roig del Camp o la no finalització dels crèdits subvencionats. Si l? import total de les beques sol·licitades és superior al fons estipulat per l? any en curs, la Comissió Paritària fixarà la quantitat a percebre per cada sol·licitant, de manera que no se superi el total del fons i elevarà la proposta a l? òrgan competent. 25.7 Quan la matrícula del curs superi els 600 euros es pot presentar factura al Departament de Recursos Humans i l? Ajuntament pagarà directament al proveïdor. La disposició de la despesa serà prèvia a la realització del curs . - Aprovar l? actualització dels nous imports de les hores extres dels diversos grups professionals i els treballadors fusionats per les empreses municipals regulat en l? article 32 de l? Acord de condicions de treball del personal funcionari i laboral de l? Ajuntament de Mont-roig, quedant de la següent manera:

Este documento contiene un PDF, para descargarlo pulse AQUI

La qual cosa, es fa pública per a general coneixement, de conformitat amb el què disposen el Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d? abril, pel qual s? aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s? aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Mont-roig del Camp, novembre de 2018