Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE VILLAFAMES. PERSONAL LABORAL (1...011999) de Castellón
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Castellón

Última revisión
16/06/2022

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE VILLAFAMES. PERSONAL LABORAL (12001902011999) de Castellón

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 16 de Junio de 2022 en adelante

Tiempo de lectura: 6 min

Tiempo de lectura: 6 min

Documento oficial en PDF(Páginas 32-33)

Resolucion y certificado de la aprobacion del acuerdo de condiciones de trabajo para el personal del Ayuntamiento de Vilafames, Cod. 12001902011999 (Boletín Oficial de Castellón num. 72 de 16/06/2022)

Resolución y certificado de la aprobación del acuerdo de condiciones de trabajo para el personal del Ayuntamiento de Vilafamés, Cod. 12001902011999

Vista la solicitud de inscripción y publicación del certificado emitido por el Secretario del Pleno del Ayuntamiento de Vilafamés, de la sesión celebrada el 28 de abril de 2022.

De conformidad con lo dispuesto en los artículos 89 y 90 del texto refundido de la Ley del Estatuto de los Trabajadores, aprobado por Real Decreto Legislativo 2/2015, de 23 de octubre, así como en el art. 2.1º del Real Decreto 713/2010, de 28 de mayo, sobre registro y depósito de convenios colectivos, acuerdos colectivos de trabajo y planes de igualdad y los artículos 3 y 4 de la Orden 37/2010, de 24 de septiembre, por la que se crea el Registro de la Comunitat Valenciana de Convenios y Acuerdos Colectivos de Trabajo y de acuerdo con las competencias legalmente establecidas en el artículo 13.3 de la Orden 1/2021, de 6 de abril, de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, mediante la que se desarrolla el Decreto 175/2020, del Consell, de 30 de octubre, por el cual se aprueba el Reglamento orgánico y funcional de la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo.

Esta Dirección Territorial de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo,

ACUERDA:

Primero: Ordenar su inscripción en este Registro de convenios, acuerdos colectivos de trabajo y planes de igualdad, con notificación a la representación de la comisión negociadora, así como el depósito del texto del acuerdo.

Segundo: Disponer su publicación en el Boletín Oficial de la Provincia.

31 de mayo de 2022

Castelló de la Plana a

DIRECTOR TERRITORIAL DE ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORES PRODUCTIVOS, COMERCIO Y TRABAJO,

JOSE VICENTE ANDRES PEÑARROJA.

CERTIFICAT

EXPEDIENT NÚM.ÒRGAN COL·LEGIAT DATA DE LA SESSIÓ

422/2022El ple 28/04/2022

EN QUALITAT DE SECRETARI D? AQUEST ÒRGAN, CERTIFIQUE:

Que en la sessió celebrada en la data a dalt indicada es va adoptar el següent acord:

APROVACIÓ, SI ÉS EL CAS, DE L? ESTABLIMENT D? UNA JORNADA ORDINÀRIA DE TREBALL PER AL PERSONAL DE L? AJUNTAMENT DE VILAFAMÉS DE TRENTACINC HORES DE MITJANA SETMANAL (EXPEDIENT 422/2022)

FavorableTipus de votació: Unanimitat/Assentiment

RESOLUCIÓ

de la proposta d? acord del Sr. Alcalde de 19 d? abril de 2022, que a continuació es transcriu:

Es dona compte

` PROPOSTA D? ACORD

Vist que la Disposició addicional centena quarantena quarta de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l? Estat per a l? any 2018, habilita a l? ajuntament per a establir, prèvia negociació col·lectiva, una jornada ordinària de treball diferent a l? establerta amb caràcter general, de trenta-set hores i mitja de mitjana setmanal, sempre que en l? exercici pressupostari anterior s? hagueren complit els objectius d? estabilitat pressupostària, deute públic i la regla de despesa i que no s? afecte al compliment de l? objectiu que la temporalitat en l? ocupació pública no supere el 8% de les places de naturalesa estructural.

Vist que el Congrés dels Diputats, en sessió celebrada en data 20 d? octubre de 2020, va apreciar l? existència de la situació d? emergència extraordinària que motiva la suspensió de les regles fiscals, requisit que estableix l? article 11.3 de la LOEPSF.

A partir d? aquesta data és aplicable la mesura de la suspensió, sense que siga necessària norma alguna de desenvolupament. Per tant, els objectius d? estabilitat i de deute públic, i la regla de despesa, aprovats pel Govern l? 11 de febrer de 2020 són inaplicables en haver aprovat aquest la seua suspensió el 6 d? octubre de 2020 i haver-se ratificat aquesta

pel Congrés el 20 d? octubre del mateix any. En qualsevol cas es deixa constància que, segons l? informe d? estabilitat pressupostària del quart trimestre de 2021, existeix compliment de l? objectiu d? estabilitat pressupostària i que l? ajuntament no té deute públic.

I, quant al requisit que l? aprovació d? unes altres jornades ordinàries de treball no afecte al compliment de l? objectiu de temporalitat inferior al 8%, aquest extrem es garanteix per l? article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l? ocupació pública, quan, al regular els processos d? estabilització d? ocupació temporal, estableix en el seu apartat tercer que `La tasa de cobertura temporal deberá situarse por debajo del ocho por ciento de las plazas estructurales.`.

Considerant convenient l? establiment, en aquest ajuntament, d? una jornada ordinària de treball de trenta-cinc hores de mitjana setmanal.

Vist l? informe del secretari de 8 d? abril de 2022, referent a la Legislació aplicable i procediment a seguir, en el qual també es determina que la jornada anual que correspon a una jornada de mitjana setmanal de trenta-cinc hores, es de 1.533 hores.

De conformitat amb l? acord pres per la Mesa General de Negociació de l? ajuntament de Vilafamés, el dia 13 d? abril de 2022.

Vist l? informe de la interventora de 19 d? abril de 2022, emés amb caràcter favorable.

De conformitat amb el previst en la citada D.A. 144ª.Dos de la Llei 6/2018, es proposa al Ple l? adopció del següent ACORD:

PRIMER. Establir una jornada ordinària de treball per al personal al servei de l? ajuntament de Vilafamés que, en còmput anual, es fixa en 1.533 hores, cosa que suposarà una mitjana setmanal de trenta-cinc hores.

SEGON. L? establiment d? aquesta jornada ordinària, diferent de l? establida amb caràcter general de trenta-set hores i mitja setmanals, no podrà afectar el compliment per l? ajuntament de Vilafamés de l? objectiu de què la temporalitat en l? ocupació pública no supere el 8% de les places de naturalesa estructural.

TERCER. Les retribucions del personal al servei de l? ajuntament de Vilafamés no experimentaran cap modificació a conseqüència de la jornada ordinària de treball establerta en l? apartat primer d? aquest acord.

QUART. Donar trasllat d? aquest acord als representants del personal i a l? Oficina Pública, d? acord amb el que preveu l? article 38.6 TREBEP. Igualment es donarà publicitat en el Tauler d? anuncis de la seu electrònica d? aquest ajuntament, per a general coneixement de tot el personal.

L? Alcalde,

El Ple acorda l? aprovació de la proposta d? acord de l? Alcaldia.