Convenio Colectivo de Empresa de CENTRO DE ALTO RENDIMIENTO DEPORTIVO DE SANT CU... VALLES de Barcelona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Barcelona

Última revisión
03/11/2021

Modificacion / Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de CENTRO DE ALTO RENDIMIENTO DEPORTIVO DE SANT CUGAT DEL VALLES de Barcelona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 03 de Noviembre de 2021 en adelante

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

RESOLUCIÓ de 25 d?octubre de 2021, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l?Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col lectiu de treball del Centre d?Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (codi de conveni núm. 08012792012003) (Boletín Oficial de Barcelona num. 2021 de 03/11/2021)

RESOLUCIÓ de 25 d’octubre de 2021, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (codi de conveni núm. 08012792012003)

Vist el text de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès, subscrit pels representants de l’empresa i pels dels seus treballadors el dia 26 de maig de 2021, i de conformitat amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre; l’article 2.1.a) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 21/2021, de 25 de maig, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 247/2021, de 22 de juny, de reestructuració del Departament d’Empresa i Treball, i altres normes d’aplicació,

Resolc:

1. Disposar la inscripció de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (codi de conveni núm. 08012792012003) al Registre de convenis col·lectius, acords col·lectius de treball i plans d’igualtat en funcionament amb mitjans electrònics dels Serveis Territorials a Barcelona, amb notificació a la Comissió Negociadora.

2. Disposar que el text esmentat es publiqui al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Transcripció literal del text signat per les parts

ACTA DE LA COMISSIÓ NEGOCIADORA PER A LA MODIFICACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DEL PERSONAL LABORAL DEL CENTRE D’ALT RENDIMENT ESPORTIU DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Assistents

Representació empresarial:

Ramon Terrassa Cusí 

Gemma Ruiz Julià

Representació social:

Salvador Pendón Ramos 

José Manuel Vela Martínez 

Anna Tugues Garcia

Secretària: Laura Cirilo Freixanet

D’acord amb les anteriors reunions mantingudes, i atès l’informe favorable de la Direcció General de Pressupostos i de la Direcció General de Funció Pública, signat en data 18 de maig de 2021, la Comissió Negociadora per a la modificació del Conveni col·lectiu del personal laboral del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès reunida en Sant Cugat del Vallès, el 26 de maig de 2021 a les 10.30 h a la Sala ARC del CAR,

ACORDA:

- la modificació de l’art. 17 del Conveni, en el qual es regula el “Complement de major dedicació”, d’acord amb la següent redacció:

“2.5.2. Major dedicació

Retribueix les hores que el personal del CAR destina a efectuar tasques d’atenció, de supervisió i d’acompanyament als infants i als joves esportistes durant el temps dels àpats (dinars i sopars), que aquests realitzen diàriament a les instal·lacions del CAR al llarg de tot l’any, i que suposen una prolongació de la jornada ordinària.

S’estableix fins a màxim de 250 hores de jornada anual per major dedicació per a la realització de les tasques esmentades.

Les hores de jornada anual per major dedicació es desenvoluparan en l’horari que es fixi al calendari laboral en funció de les necessitats del servei.

L’import del complement de major dedicació és de 10,75 euros per cada dia de prestació del servei d’atenció, de supervisió i d’acompanyament durant el temps dels àpats.

L’import del complement de major dedicació s’actualitzarà d’acord amb els preus vigents del contracte administratiu corresponents a cada anualitat amb l’empresa concessionària del servei al Centre i amb subjecció al límit anual de creixement de la massa salarial del personal laboral, que estableix la legislació pressupostària, i que resulta aplicable a les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

La percepció d’aquest complement és incompatible amb la realització i la retribució d’hores extraordinàries pel mateix concepte al que respon aquest complement, i amb qualsevol fórmula d’ajut al menjar.”

I sense més punts a tractar, finalitza la reunió a les 11.00 i signen els assistents en prova de conformitat.

Barcelona, 25 d’octubre de 2021

El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral (per avocació, Resolució de 2 d’agost de 2021), Òscar Riu i Garcia