Convenio Colectivo de Empresa de CONSORCI PARC DE SALUT (08002612011994) de Barcelona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Barcelona

Última revisión
03/04/2019

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de CONSORCI PARC DE SALUT (08002612011994) de Barcelona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 13 de Marzo de 2019 en adelante

Tiempo de lectura: 12 min

Tiempo de lectura: 12 min

RESOLUCIÓ de 13 de març de 2019, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l?Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball de l?empresa Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (codi de conveni núm. 08002612011994) (Boletín Oficial de Barcelona num. 2019 de 03/04/2019)

RESOLUCIÓ de 13 de març de 2019, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (codi de conveni núm. 08002612011994)

 

Vist el text de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, subscrit pels representants de l’empresa i pels dels seus treballadors el dia 26 de setembre de 2018, i de conformitat amb el que disposen l’article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre; l’article 2.1.a) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 289/2016, de 30 d’agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i altres normes d’aplicació,

 

Resolc:

 

1. Disposar la inscripció de l’Acord de la Comissió Negociadora de Modificació del Conveni col·lectiu de treball de l’empresa Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (codi de conveni núm. 08002612011994) al Registre de convenis i acords col·lectius de treball en funcionament amb mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona, amb notificació a la Comissió Negociadora.

 

2. Disposar que el text esmentat es publiqui al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 

Transcripció literal del text signat per les parts

 

ACORD DE LA COMISSIÓ NEGOCIADORA DE MODIFICACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL DE L’EMPRESA CONSORCI MAR PARC DE SALUT DE BARCELONA

 

Assistents

 

Representació empresarial:

 

Gomar Sánchez, Pau 

Pascual Santos, Julio 

Garcia Zaldívar, Lourdes 

Peláez de Miguel, Esther 

Ibáñez Ávila, Rocío 

Hernando Ponce, Marcos 

Calvo Cortés, Isabel

San José Alagón, Vicente 

López Ferrer, Enriqueta 

Hidalgo Rodríguez, Josep 

Rubio Blanco, Francesc 

Escolano Villen, Fernando

 

Representació dels treballadors:

 

Hernández Leal, Esmeralda (API-IMAS) 

Sancho Lara, José Manuel (CCOO) 

Moron Pallares, Mª Pau (CCOO) 

Tarragón Cervos, Xavier (CGT-CATAC)

Turmo Betorz, Juan Antonio (CGT-CATAC) 

Moltó García, Luis (MC)

Tuñí Picado, Josep (MC)

Gilabert Fernández, Prisca (SATSE) 

Ordobas Pages, Laura (SATSE)

Royo Santiago, Manuel (UGT) 

Burillo López, Pedro (UGT)

Del Baño López, Francisco (UGT)

 

Reunides les persones esmentades, membres de la Comissió Negociadora del II Conveni col·lectiu de treball del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, amb la capacitat i legitimació que ambdues parts mútua i recíprocament es reconeixen, a Barcelona, el 26 de setembre de 2018,

 

MANIFESTEN:

 

- Que la voluntat d’ambdues parts és modificar el període de vigència del II Conveni col·lectiu del CMPSB establert a l’article 3 fins al 30 de juny de 2019.

 

L’acord que es signa en aquest acte modifica el redactat de l’article 3, atès que ambdues parts tenen voluntat d’ampliar el període de vigència del II Conveni col·lectiu de treball del CMPSB fins al 30 de juny de 2019.

 

Seguint els criteris de ratificació dels acords laborals en la nostra institució, caldrà la seva presentació i validació per part del Consell Rector, així com la preceptiva comunicació al Departament de Salut i Departament d’Empresa i Coneixement.

 

ACORDEN:

 

1. Modificar l’article 3 del II Conveni col·lectiu de treball del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (CMPSB) en relació al període vigència que serà fins al 30 de juny de 2019.

2. Que el nou redactat de l’article 3 del II Conveni col·lectiu del CMPSB és el següent: 

“El període de vigència del present Conveni és des de l’1 de juliol de 2015 fins al 30 de juny de 2019.

 

Si no es denuncia expressament per les parts, o fins que s'aconsegueixi un acord exprés, es prorroguen les clàusules normatives automàticament per períodes anuals.

 

La denuncia haurà de formular-se amb un mínim de tres mesos d'antelació a la data de venciment del Conveni o a la de qualsevol de les seves pròrrogues.

 

La Comissió Negociadora haurà de quedar constituïda amb un mes d’antelació a l'extinció dels efectes del present Conveni.”

 

El contingut del present Acord, que modifica el període de vigència del II Conveni col·lectiu de treball del PSMAR establert a l’article 3, serà presentat en la propera reunió del Consell Rector del Consorci per a la seva ratificació, així com la preceptiva comunicació al Departament de Salut i al Departament d’Empresa i Coneixement a efectes de dipòsit, registre i publicitat.

 

I en prova de conformitat signen el present Acord, per duplicat exemplar i a un sol efecte, a Barcelona, en el lloc i data indicats a l’encapçalament.

 

Barcelona, 13 de març de 2019

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Eliseu Oriol Pagès