Convenio Colectivo de Sector de EMPRESAS TRANSITARIAS (46005825012000) de Valencia
Convenios
Convenio Colectivo de Sec...e Valencia

Última revisión
08/06/2023

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Sector de EMPRESAS TRANSITARIAS (46005825012000) de Valencia

Sector Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 23 de Mayo de 2023 en adelante

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Anunci de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball sobre l'acta de la comissió negociadora del conveni col·lectiu intersectorial de les empreses transitàries de la província de València. Codi: 46005825012000. (Boletín Oficial de Valencia num. 110 de 08/06/2023)

Resolució de la Direcció Territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de València, per la qual es disposa el registre, depòsit i publicació de l'acord subscrit per la comissió paritària del conveni col·lectiu de les Empreses Transitàries de València.

Vista la sol·licitud d'inscripció de l'acord assenyalat anteriorment, subscrit el dia 23 de maig de 2023, pel qual es modifica l'article 29 del conveni col·lectiu, i de conformitat amb el que es disposa en l'article 90 del text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, els articles 2.1 a) i 8.3 del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i depòsit de convenis col·lectius, acords col·lectius de treball i plans d'igualtat i els articles 3 i 4 de l'Ordre 37/2010, de 24 de setembre, de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació per la qual es crea el Registre de la Comunitat Valenciana de convenis i acords col·lectius de treball.

Aquesta Direcció Territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, conforme a les competències legalment establides en l'article 51.1.1a del vigent Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, i l'article 13.3 de l'Ordre 10/2022, de 26 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant la qual es desenvolupa el Decret 175/2020, del Consell, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball,

RESOL

Primer: Ordenar la seua inscripció i depòsit en aquest Registre de convenis col·lectius, acords col·lectius de treball i plans d'igualtat amb notificació a la representació de la comissió paritària.

Segon: Disposar la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província.

València, a 29 de maig de 2023. —El director territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Santiago García Gallego.

ACTA DE LA COMISION PARITARIA.

En Valencia, siendo las 12 horas del día 23 de mayo de 2023, se reúnen en los locales de la Asociación de Transitarios y Expedidores Internacionales Asociados de Valencia (ATEIA), la comisión paritaria del Convenio Colectivo del sector de empresas Transitarias de la Provincia de Valencia, constituida por los siguientes miembros:

ATEIA.

- Luis Rosa Vidal.

- Ernesto Renan Peris

- Enrique Torrent Gilabert

FeSMC, Federación de Servicios, Movilidad y Consumo UGT P.V.

- Fernando Gabarda Pérez.

- David Enriquez Armengod.

FsC, Federación de Servicios a la Ciudadanía CCOO P.V.

- Antonio Dupla Prades

- Francisco Martinez Guillén

1) En dicha reunión se ha analizado la cuestión referida a la consulta planteada por la empresa Romeu, en relación con la interpretación de lo señalado en el artículo 29 del convenio colectivo, referido a los permisos retribuidos. En concreto a la inclusión en el mismo del párrafo “Todos los días de permiso de este artículo, lo serán en días laborables”.

Debatido por las partes la cuestión planteada, se ha llegado al siguiente acuerdo:

1) Comprobado dicho artículo hay un error en la trascripción del mismo, pues la redacción válida es la misma que se indicaba en el convenio anterior para el periodo de 2022-2024, quedando por tanto invalidado del texto del convenio “Todos los días de permiso de este artículo, lo serán en días laborables”.

2) Se autoriza a D. Enrique Torrent Gilabert a que, en nombre de la Comisión Paritaria, realice los trámites oportunos para su presentación en la Conselleria y publicación en el Boletín oficial de la Provincia

Y en prueba de conformidad firman la presente en el lugar y fecha arriba indicado.