Convenio Colectivo de Sec... Tarragona

Última revisión
23/04/2015

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Sector de MAYORISTAS DE ALIMENTACION Y CENTROS DE DISTRIBUCION (NO VIGENTE. Ver 79100145012016) (43000505011994) de Tarragona

Sector Provincial. Validez desde 03 de Marzo de 2015 en adelante

Tiempo de lectura: 5 min

Tiempo de lectura: 5 min

Conveni col lectiu de treball del sector de majoristes de l alimentacio i centres de distribucio de la provincia de Tarragona. Codi de conveni num. 431000505011994. (Boletín Oficial de Tarragona num. 94 de 23/04/2015)

2015-04083

Generalitat de Catalunya

Departament d'Empresa i Ocupació - Serveis Territorials a Tarragona

RESOLUCIÓ de 15 d'abril de 2015, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector de Majoristes de l'alimentació i Centres de Distribució de la província de Tarragona (codi de conveni núm. 431000505011994).

Vist el text de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector de Majoristes de l'alimentació i Centres de Distribució de la província de Tarragona, subscrit per part empresarial per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i per part dels treballadors pels sindicats CCOO Serveis i SMC-UGT, en data 3 de març de 2015 i presentat per les mateixes parts en data 27 de març de 2015 i de conformitat amb el que estableixen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1-1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'estatut dels treballadors; l'article 2.1.a) del Reial decret 713-2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; l'article 170.1 e) i j) de la Llei orgànica 6-2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, la Resolució TRE-1398-2002, de 30 d'abril de delegació de competències en matèria de relacions laborals als Serveis Territorials a Tarragona, el Decret 352-2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d'Empresa i Ocupació, i altres normes d'aplicació;

RESOLC:

1. Disposar la inscripció de l'Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector de Majoristes de l'alimentació i Centres de Distribució de la província de Tarragona, (codi de conveni núm. 431000505011994) en el corresponent Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Ocupació a Tarragona.

2. Disposar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 15 d'abril de 2015.

Carme Mansilla Cabré, directora dels Serveis Territorials, e.f.

Transcripción del texto original firmado por las partes

Acta Comisión Paritaria del Convenio colectivo de trabajo del sector Mayorista de Alimentación y Centros de Distribución de la provincia de Tarragona

Asistentes

Por la representación empresarial:

Confederació Empresarial de la provincia de Tarragona (CEPTA):

Dña. Margarita Ferrer Santamaría

D. Alfons Romero Ferré

D. Carles Campàs Mitjavila

Por la representación sindical:

SMC-UGT

D. Luis Pedro Martínez Ortiz

Dña. Mª Carmen Cejas Morillo

Dña. Esmeralda Valiente Bonifacio

D. Moisés Berruezo Blanco (asesor)

CCOO Serveis

D. Jose Antonio Bahamonde Beorlegui

Dña. Mercè Haro garcia

D. Esteban Sanabria Garnica (asesor)

En Tarragona a, 3 de marzo de 2.015, se reúnen las personas relacionados al inicio de la presente acta componentes, todos ellos, de la Comisión Paritaria del Convenio Colectivo del Sector mayorista de alimentación y centros de distribución de la provincia de Tarragona.

En virtud del artículo 50 del Convenio colectivo de aplicación, las partes manifiestas haber recibido consulta de Cristina Ferre Andreu, en representación de la organización sindical USOC, en relación al artículo 34 y 38 del Convenio vigente.

Consulta formulada por la Sra. Cristina Ferre Andreu, en representación de USOC Terres de l'Ebre en nombre y representación de las personas trabajadoras afectadas por este convenio, consistente en:

¿ L'article 38 del convenio n fa referencia al complement per incapacitat temporal per malaltia comuna o profesional o accident, indica que el treballador ha de percebre el cent per cent de la base de cotizació. Però en l'article 34 parla de les gratificacions extraordinaries i nomena que en els períodes en que el treballador hagi romàs en situación d'incapacitat temporal, aquestes s'han de deduir del total merita t'. ¿Quin dels articles s'ha d'aplicar en cas d'una incapacitat temporal?

En base a ello, tras deliberar y contrastar las opiniones y argumentación de las partes se llega a un dictamen conjunto en resolución a la consulta planteada, por consiguiente esta comisión paritaria resuelve por unanimidad el litigio en cuestión, en los siguientes términos:

Que a l'article 38, del Conveni Col·lectiu de Treball del sector de Majoristes de l'alimentació dels centres de Distribució de la provincià de Tarragona, s'indica que en cas de malaltia comuna o accident, sigui o no laboral el treballador ha de percebre el cent per cent de la base de cotització, per tant s'han de deduir, com diu l'article 34, del total de les pagues extraordinàries meritades, ja que la base de cotització inclou la part prorratejada de les pagues extraordinàries i si no es cobrarien dues vegades.

Por otro lado, se mandata al Sr. Moises Berruezo Blanco con DNI nº 46570471W para que proceda al registro y publicación a través del REGCON de la meritada acta en cumplimiento de la normativa laboral vigente.

Y sin más asuntos que tratar, siendo las 13.30 horas se levanta la sesión en la ciudad y fecha reseñada en el encabezamiento.

...