Convenio Colectivo de Empresa de AJUNTAMENT DE LA GARRIGA. EMPLEATS PUBLICS (08100242142016) de Barcelona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Barcelona

Última revisión
23/03/2022

C. Colectivo. Convenio Colectivo de Empresa de AJUNTAMENT DE LA GARRIGA. EMPLEATS PUBLICS (08100242142016) de Barcelona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 23 de Marzo de 2022 en adelante

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Documento oficial en PDF(Páginas 1-14)

RESOLUCIO de 14 de març de 2022, per la qual es disposa la inscripcio i la publicacio de l Acord de modificacio de l Acord regulador de les condicions de treball dels empleats publics de l Ajuntament de la Garriga a l efecte d incorporar-hi l annex destinat a desenvolupar el reglament de teletreball (codi de conveni num. 08100242142016). (Boletín Oficial de Barcelona num. 57 de 23/03/2022)

Vist el text de l'Acord de modificació de l'Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l'Ajuntament de la Garriga, subscrit pels representants de l'entitat local i pels dels seus treballadors el 14 de juliol de 2021, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors; l'article 2.1 del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 21/2021, de 25 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya; el Decret 35/2022, d'1 de març, de reestructuració del Departament d'Empresa i Treball i altres normes d'aplicació. Vista l'aprovació expressa, 14 de juliol de 2021, de l'Acord per l'òrgan competent, segons el que disposa l'article 38.3 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, Resolc: Disposar la inscripció de l'Acord de modificació de l'Acord regulador de les condicions de treball dels empleats públics de l'Ajuntament de la Garriga a l'efecte d'incorporar -hi l'annex destinat a desenvolupar el reglament de teletreball (codi de conveni núm. 08100242142016) al Registre de convenis col·lectius, acords col·lectius de treball i plans d'igualtat en funcionament amb mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a Barcelona, amb notificació a la Comissió Negociadora. Disposar que el text esmentat es publiqui al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Transcripció literal del text signat per les parts

ACTA DE REUNIÓ DE LA MESA ÚNICA DE NEGOCIACIÓ DELS EMPLEATS PÚBLICS DE L'AJUNTAMENT DE LA GARRIGA

Assistents Representació de l 'Ajuntament: Dolors Castellà i Puig Lluís Marco i Sanclement Jordi Pubill Sauquet Montserrat Llobet Llonch Josep Tarradas i Dulcet Representació dels empleats públics: Sergi Sáez Rafael Bernabé Pérez Xavier Narváez Cases El dia 14 de juliol de 2021, en reunió telemàtica, les parts esmentades estan d 'acord en què a les reunions de negociació assisteixen, en qualitat d 'assessors i a proposta de qualsevol de les parts negociadores, altres membres de la Corporació o de representants dels empleats públics que actuaran en les reunions amb veu però sense vot. Fent ús d 'aquest dret, es designen, per ara: Cristòbal Balmisa Garcia, ha excusat l 'absència. Kilian Pérez Novellas, ha excusat l 'absència. BButlletí Oficial de la Província de Barcelona Data 23-3-2022 CVE 202210043599 Pàg. 2-14 https://bop.diba.cat APàgina 2 de 14 Com a assessors tècnics a petició de l 'equip de govern assisteixen a la reunió: Carles Casellas Ayén Montserrat Miarons Serra Marcel Solé i Pareras Teresa Salvador Orra Ambdues parts es reconeixen capacitat mútua i necessària per a aquest acte, i en ús de les seves respectives representacions i conforme a l 'ordre del dia que es va incloure en la convocatòria, ACORDEN:

1. Donar conformitat a l 'Annex de l 'Acord de condicions de treball destinat a desenvolupar el Reglament de teletreball. Llur text s 'adjunta de forma literal i íntegra a la present acta.

2. Signar el text de l 'Annex.

3. Delegar en la persona de la senyora Dulcenombre Troyano i Crespo als efectes que pugui portar a terme la inscripció de l 'annex aprovat al REGCON. I perquè així consti als efectes legalment establers, signen la present acta totes les persones compareixents en el lloc i data indicats a l 'encapçalament.

Annex a l'Acord de condicions de treball destinat a desenvolupar el reglament de teletreball

Este documento contiene un PDF, para descargarlo pulse AQUI