Convenio Colectivo de Empresa de FERROCARRILES DE LA GENERALIDAD DE CATALUÑA (08...011993) de Barcelona
Convenios
Convenio Colectivo de Emp... Barcelona

Última revisión
02/12/2011

C. Colectivo. Convenio Colectivo de Empresa de FERROCARRILES DE LA GENERALIDAD DE CATALUÑA (08001862011993) de Barcelona

Empresa Provincial. Versión VIGENTE. Validez desde 01 de Enero de 2011 en adelante

Tiempo de lectura: 5 min

Tiempo de lectura: 5 min

Convenio afectado por
Tipo:
Revision
F. Publicación:
2017-12-27
Boletín:
Boletín Oficial de Barcelona
F. Vigor:
2016-01-01

RESOLUCIO de 10 de novembre de 2011 per la qual es disposa la inscripcio i la publicacio del Conveni col lectiu de treball de l empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a l any 2011 (codi de conveni num. 0801862) (Boletín Oficial de Barcelona num. 231 de 02/12/2011)

Preambulo

Vist el text del Conveni col·lectiu de treball de l empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, subscrit pels representants de l empresa i pels dels seus treballadors el dia 13 d octubre de 2011, i de conformitat amb el que disposen l article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s aprova el Text refós de la Llei de l Estatut dels treballadors; l article 2.1.a) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d Empresa i Ocupació, i altres normes d aplicació,

Resolc:

1

Disposar la inscripció del Conveni col·lectiu de treball de l empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a l any 2011 (codi de conveni núm. 0801862) al Registre de convenis i acords col·lectius de treball dels Serveis Territorials del Departament d Empresa i Ocupació a Barcelona.

2

Disposar que el text esmentat es publiqui al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Barcelona.

Transcripció literal del text signat per les parts.

CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL DE L EMPRESA FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER A L ANY 2011.

Acta de pròrroga del Conveni col·lectiu 2005-2010.

Assistents:

Representació empresarial:

Armand Aixut Freixanet, Josep A. Azorín Corberà, F. Xavier Borràs Santafé, Marc Corbera Orriols, Francesc Furné Jardí, Esteve Martín Casellas i Margarita Miralles Brugués.

Representació dels treballadors:

Secció Sindical UGT:

Andrés Fuentes Alarcón, Agustin Larrea López, Antonio Mendoza Conde, Francisco Pujol Moya, Juan Redondo Olivencia, Serafin Romero Lorente i Ricardo Gómez Mira.

Assessors: Emilio Asensio Pèrez i Angel Belchi Martínez.

President del Comitè d Empresa: Xavier Valverde Bravo. 1

Secció Sindical CCOO:

Ricard Beumala Herrera, Miquel Hurtado Boixados i Angel Rojas Priego.

Assessor: Jaume Rius Rovira.

Secretari del Comitè d Empresa: Miguel A. Herrero Redondo.

Secció Sindical de SEMAF:

Jordi Giménez Martín i Rafael Guerra Mesauri. Assessors: Josep Oriol de la Vega Casals.

Secció Sindical CGT:

Daniel Montesinos Quijada.

A Barcelona, a les 10.30 hores del dia 13 d octubre de 2011, es reuneixen a les oficines corporatives del carrer Cardenal Sentmenat, 4, la representació dels treballadors i la representació de la direcció de l empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

El dia 27 de gener de 2011, quan ja s havia produït la denúncia del Conveni col·lectiu 2005-2010, es va procedir a la constitució de la Comissió Negociadora del Conveni. Durant aquella reunió, i les següents que es van desenvolupar els dies 3, 10 i 17 de febrer de 2011, les parts negociadores es van veure impossibilitades a seguir una línia de negociació que permetés l apropament de posicionaments respecte als temes que es tractaven en les reunions. La situació econòmica en general, i l aplicació de les mesures previstes pel Govern relacionades en l Acta núm. 4 de negociació, que afectaven a la capacitat d organització del treball de l empresa, van motivar que les parts arribessin a l acord de suspendre temporalment les negociacions.

Reunits en data 13 d octubre de 2011, les parts negociadores constaten que la situació ha variat substancialment d aquella que va motivar la suspensió de les negociacions, degut al que disposa la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l any 2011, que en el seu article 39 estableix el marc regulador per a la negociació i aplicació dels convenis col·lectius i acords d empresa.

En aquest sentit, la representació de la direcció de l empresa i la representació dels treballadors acorden la pròrroga, per a l any 2011, de tot l articulat del Conveni col·lectiu 2005-2010, actes annexes i actes de Comissió de Seguiment aplicables, respectant el que es disposa en l article 39 de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

La signatura d aquest acord de pròrroga inclourà explícitament aquests punts:

1. La Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu mantindrà la mateixa composició que l actual en cas de noves convocatòries.

2. La Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu es reunirà a petició de qualsevol de les dues parts o bé quan s aprovin els pressupostos de la Generalitat de Catalunya de l any 2012, sense necessitat de denúncia prèvia del Conveni col·lectiu.

La validesa d aquest acord de pròrroga queda supeditat als tràmits pertinents davant l Administració i a la conformitat final per part d aquesta.

I no havent més assumptes que tractar, essent dos quarts de dues de la tarda s aixeca la sessió, de la qual s estén la present acta que signen de conformitat la representació dels treballadors i la representació de la direcció de l empresa amb mi, el secretari.

Barcelona, 10 de novembre de 2011 El director dels Serveis Territorials a Barcelona, Eliseu Oriol Pagès